|
27.05.2023 13:08

Алла Мазур показалася в старовинному вагоні потягу та як виглядає без будь-якого гриму – без зіркових примх

Автор: Юлія Ящук

Ніколи не знаєш, на який шлях приведе нас доля, тому варто заздалегідь дбати про своє життя та здоров’я й не забувати тримати зв’язок з досвідченими лікарями. Алла Мазур постала прикладом жінки, як не втратила надію й після складного реабілітування повернулася до улюбленої роботи та звичної буденності.

У 2019 році Мазур розповіла про свою перемогу над онкохворобою й, тому, в честь цього були представлені публіці її неймовірні світлини в модному образі та короткій зачісці після численних хімічних процедур на лікуванні. Жінка прикрасила обкладинку французького журналу української версії Marie Claire. Тоді зізналася, що не встигає поправляти свою коротку зачіску й прагне знову відростити свої кучері.

Алла Мазур

Алла Мазур показалася в старовинному вагоні потягу та як виглядає без будь-якого гриму

Нещодавно зірка телевізійних новин 1+1 у своєму Instagram показала себе без макіяжу та усілякого гриму, можна сказати в домашньому образі. Розповіла, про дорогу додому старовинним потягом та поділилася своїми спогадами. На світлині жінка позувала в дзеркалі в синій футболці й такого ж кольору прикрасив кадр чохол її телефону.

“У старовинному чеському вагоні, якому вже бозна скільки років – а він працює і зараз! Пам’ятаю їх ще зі студентських часів: їздила в таких з Києва до батьків на Хмельниччину”, – розповіла Алла.

Алла Мазур показалася в старовинному вагоні потягу та як виглядає без будь-якого гриму

Також зазначила, що повертається потягом з Хмельницького, розглядаючи наш колорит природи та всю весняну красу за вікном. Ось така простота притаманна зірковій ведучій країни Аллі Мазур, коли звичайна дорога зі старим потягом викликають таку ностальгію з юних років та приємні емоції.