|
27.05.2023 15:57

Злата Огнєвіч у вечірній сукні запалила на сцені з гуртом СКАЙ: Остапчук з Полтавською оцінили

Злата багато років заробляла свою популярність і визнання, її пісні далеко не завжди, саме тому Огнєвіч змінювала репертуари, стиль написання та виконання своїх пісень. І врешті-решт, дівчині вдалося завоювати любов народних слухачів. Це дійсно було дуже складно, адже стати зіркою не легко.

Злата Огнєвіч

Варто сказати, що у своїй віковій категорії Злата єдина співачка, яка дійсно стала зіркою і змогла завоювати прихильність ще у Європі. Звичайно, все це обійшлося без рейтингів на шоу “Холостячка”, де Злата стала головною героїнею. А, як відомо, це шоу дивляться не лише в Україні.

А от вже після цієї участі у проєкті, Огнєвіч набула ще більшої слави, до її творчості прокинувся сильний інтерес і звісно, Злату стали запрошувати на різноманітні шоу і проєкти, адже вона є дуже цікавою для глядачів.

Огнєві поважають і люблять колеги, записати дует з нею – це велика гордість, адже Злата має унікальний голос. Тому жінку вважають ледве не еталоном творчості. І не дивно, що днями Злату запросили на концерт гурту СКАЙ, аби вона виступила разом із ними на сцені, як запрошений гість. І жінка з’явилась у неймовірно гарній вечірній сукні, яка вразила всіх глядачів з першого погляду.

Огнєвіч на сцені з гуртом СКАЙ

До речі на цьому концерті були присутні Володимир Остапчук і його молода обраниця Катя Полтавська. І про це Катя розповіла у своєму блозі в соціальній мережі. Тож, виходить, що виступ Злати оцінили ще й відомі глядачі. Адже на гурт СКАЙ були розпродані майже всі квитки, бо насправді виступ цього гурту – це велика рідкість.