|
27.05.2023 16:31

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова дивує публіку: купує речі у магазинах середнього сегменту

Катерина завжди була відвертою зі своїми підписниками, адже зараз награна картинка нікого не цікавить. Люди потребують до себе поваги, тому, вони вже давно не вірять в ідеальність. Кожна людина, не дивлячись на свій статус і статки мають проблеми та власні емоційні гойдалки.

Катя Репяхова

Саме тому, Катя не розповідає, як їй чудово живеться. Так, інколи вона дуже відверта, а інколи її красиве життя їй затуманює розум. І саме тому, вона не приховує нічого, але інколи наривається на критику через свої дії. Наприклад, нещодавно Репяхова і Павлік потрапили у дуже сильний скандал. Це сталося через перепустку, яку Віктор купив для своєї дружини. І саме цим жінка вирішила похизуватися у соцмережах, сподіваючись, що її радість підтримають прихильники. Але сталося навпаки, Катерина опинилася під сильну хвилею хейту, адже це незаконно.

Та й навіть після того, у Репяхової залишилось багато прихильників, які розуміють і підтримують Катю досі. У нашому суспільстві насправді дуже швидко забуваються скандали, тому нині жінка знову відкрила свою сторінку у соцмережі і демонструє власне життя.

Днями Катя вирішила поділитися своїми планами, виявляється у їхній родині запланована сімейна фотосесія, і саме для неї жінці потрібна була сукня. Репяхова витратила на її пошуки багато часу. Але не могла знайти бажаного фасону у різних бутіках та люксових магазинах. Але як виявилося, жінка й у звичайних магазинах середнього сегмента купує речі.

Сторіс Репяхової

Так, Репяхова показала пакет від магазину “MANGO”. А це не найдорожчий магазин, проте, якісний, і до того ж там можна знайти багато цікавих і гарних речей. Тож, в цей раз жінку виручив саме цей магазин одягу.