Рубрики: Фото та відео
02.06.2023 11:30

Після вагітності Мішина показала новонародженого малюка, якого кохає більше за життя: Еллерт ні до чого

Ксенія Мішина молода, самостійна, талановита і дуже відома українська акторка, яка завоювала прихильність мільйонів українських глядачів.
Поділитися

Мішина ніколи не приховувала той факт, що має сина. Хоча, звісно, жінці було спочатку досить важко з малюком, але вона впоралась і змогла подолати всі життєві перепони. Але на допомогу їй прийшли люблячі батьки, які багато часу присвячували Платону і давали змогу Ксенії робити кар’єру.

Ксенія Мішина з сином

І, як виявилось, не дарма, адже нині Мішину знає кожен українець. А також вона стала дійсно професійною акторкою та змогла довести не лише собі, що вона дуже сильна та здатна боротися з викликами долі.

Так, не є секретом, що довгий період часу Платон жив з бабусею та дідусем, адже сама Ксенія фактично пропадала на знімальних майданчиках. Проте вона знала для чого настільки багато працює і віддається справі. Річ в тому, що сина жінка піднімала сама, адже жоден чоловік не був готовий брати на себе відповідальність за чужу дитину.

Та зараз у Мішиної з сином чудові стосунки, адже хлопець виріс і тепер розуміє свою маму. Він готовий її захищати попри все. Тому вчора, в День захисту дітей Ксенія вирішила привітати Платона й показала багато фото з ним зовсім малесеньким. Спочатку Мішина показала новонародженого сина.

Маленький Платон

А потім вже поступово кадри з підрослим сином.

Син Ксенії

Варто сказати, що хлопець в будь-якому віці виглядав дуже милим дитям. А Мішина завжди намагалась подарувати своєму синові справжнє дитинство, яке було б наповнене гарними і яскравими емоціями, чудовим відпочинком і цікавими подорожами та екскурсіями. Тобто вона не типово знаходить розваги та розвиток для свого Платона. І це чудово.