|
06.06.2023 13:58

Володимир Остапчук замилував кадрами зі своєю донечкою, яка живе в Канаді: “Дякую твоїй мамі за тебе”

Відомо, що Остапчук був одружений два рази, і у першому шлюбі його кохана народила йому донечку та сина. Володимир безмежно кохає власних дітей, адже він завжди хотів мати власних нащадків. Звісно, коли в Остапчука з’явилась перша дитина, він був доволі недосвідченим батьком, але любов до малята все змогла побороти та він поступово пізнавав, як це, бути батьком і безмежно кохати своє дитя.

Остапчук з дітьми

Так, він багато працював і не мав змоги проводити з дитиною дуже багато часу, але попри все це, він дійсно забезпечував гарний рівень життя дружині й дитині. До своєї Емілії Остапчук ставиться як до справжньої принцеси, адже між батьком та донькою завжди особливий зв’язок.

Батько – це по життю єдиний захисник для дівчинки, саме він вчить її поведінці з чоловіками, саме він показує їй, яке відношення до себе прийнятне, а яке ні. Саме через це у дорослих жінок по-різному складаються стосунки з чоловіками. Вони беруть приклад з батька й шукають схожу модель поведінки у чоловіків. І важливо розуміти, що ідеальних не буває. Але кожна любов батька до дитини є безумовною.

Вже кілька років Остапчук не має змоги жити разом зі своїми дітьми, адже їхня мама Олена Войченко вивезла дітей у Канаду. Та й взагалі певний час жінка не дозволяла Остапчуку спілкуватися з малечею через свої образи.

Та врешті-решт, його сила любові пробила цю броню Войченко і зараз Остапчук розмовляє з Еваном та Емілією. Днями у доньки ведучого був 10-й День народження і він дуже ніжно привітав свою принцесу у пості.

Остапчук привітав доньку з 10-річчям

“Дякую, що колись обрала мене бути Твоїм татом. Я безмежно тебе люблю to the Moon and Back. З твоїм 10 днем народження. Ти зараз дуже далеко, але найближче в самому серці. І дякую твоїй мамі за тебе. Твій татусь” – написав Володя.

Тож, це привітання потрапило у саме серденько юної принцеси Емілії Остапчук.