|
07.06.2023 12:05

Колишня холостяка Добриніна Даша Квіткова вразила зізнанням та кадрами з відпочинку – “Він тримає”

Автор: Юлія Ящук

Колишнє подружжя холостяка Микити Добриніна та інфлюенсерки Даші Квіткової були єдиною парою, яким вдалося побудувати міцну родину, піти під вінець, народити спільного сина й слугували прикладом, що знайти свою долю на телешоу можливо. Яке ж розчарування публіка отримала, коли взимку цього року дізналася про їхнє розлучення після вінчання.

Даша розповіла, що будують з Микитою лише міці батьківські відносини й продовжать ходити до психолога, однак натякнула, що на їхнє возз’єднання годі й сподіватися. Не встигла дівчина розірвати шлюб з колишнім, користувачі вже запитують, чи вільне її серце.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін

За словами дівчини вона втомила все вирішувати, тому в нових стосунках хоче бути веденою, прагне насолоджуватися життям, своїм материнством й просто віддатися цьому прекрасному почуттю кохання, як тільки зустріне того самого.

У своєму Instagram Даша Квіткова обожнює наповнювати блог живими світлами з відпочинку та відео на фоні красивих споруд. Цього разу дівчина показала неймовірні кадри з розкішного Нью-Йорку та розповіла, що саме це місто не відпускає її серце.

“Він не відпускає”, – зазначила в дописі Даша.

Даша Квіткова вразила зізнанням та кадрами з відпочинку

Нагадаємо, що нині блогерка повернулася в Україну, але продовжує ностальгувати та ділитися архівом з відпочинку та всім фотоматеріалом, який зібрався за весь період подорожі. Тому, яскраві емоції, прекрасна місцева архітектура, гарні краєвиди вже чекають в її блозі.