|
08.06.2023 15:46

47-річна Марічка Падалко показала ніжки у лавандовій сукні-футлярі з розрізом: журналістка з фігурою моделі

Автор: Юлія Ящук

Робота в кадрі потребує не тільки високого професіоналізму, а й достойного зовнішнього вигляду. Марічка Падалко у свої 47 років може похизуватися стрункою фігурою та молодим станом шкіри завдяки правильному догляду за собою.

Зірка 1+1 родом зі столиці України. Здобула освіту лінгвіста в Київському лінгвістичному університеті за напрямками англійської та німецької мови, однак бувши студенткою, встигла отримати цінні знання на факультеті журналістики в Університеті штату Флорида. Далі вдача була на стороні амбіційної жінки й згодом, у місцевій газеті мала свій перший практичний досвід в журналістській сфері.

Марічка Падалко показала ніжки у лавандовій сукні-футлярі з розрізом

Нещодавно ведуча показала свій образ в одному з новинних ефірів ТСН. Марічка постала в обтислій сукні-футлярі лавандового кольору з розрізом, а також ніжними туфлями на довгій шпильці, які візуально зробили силует жінки більш витягнутим.

Марічка Падалко показала ніжки у лавандовій сукні-футлярі з розрізом

Так виглядати після 40 років не відмовилася будь-яка жінка, однак за цим стоїть колосальна робота над собою, заняття спортом, адже Марічка обожнює різноманітні активності у вигляді бігових марафонів, а також цьому сприяє правильне харчування та здоровий сон.

Нагадаємо, що Марічка Падалко жінка захисника України, який нині перебуває в лавах ЗСУ – Єгора Соболєва. Розлука з коханим чоловіком зірці дається болісно, адже їй не вистачає того родинного тепла, затишку та спільних сімейних вечорів за одним столом кухні.