|
12.06.2023 19:45

МастерШеф. Професіонали 4 сезон фінал: Антон Гільчук показав свій диплом магістра, який йому не був потрібний

Відомо, що Антон Гільчук приїхав з Одеси до Києва заради того, щоб довести собі та всій країні власний професіоналізм і досягти успіху у найвідомішому телепроєкті України. До участі в шоу працював шефом на кухні. Хлопець мріє розвивати та популяризувати українські продукти, які стали для українських кулінарів справжнім відкриттям.

Гільчук на МастерШеф

Найцікавішою та найгучнішою подією у цьому сезоні, яка була пов’язана з Антоном стали чутки про дуже близькі стосунки з Ольгою Мартиновською, і після того, як хлопець залишив проєкт, йому ставили питання про відносини з нею. Але насправді нічого крім поваги нічого немає. Також Антон  опублікував світлину з Мартиновською, тим самим зазначивши, що саме ця жінка стала для нього великим прикладом.

Після проєкту багатьох цікавить життя Антона, оскільки він запам’ятався багатьом глядачам своєю справжністю та професіоналізмом. Гільчук може сміливо вважати себе зіркою “МастерШеф”, адже він протримався 12 випусків і пройшов багато випробувань та багато конкурсів.

Але в цьому також є заслуга його навчання, адже він має професійну освіту в Одесі. Гільчук закінчив Одеську національну академію харчових технологій. І не лише бакалаврат, а ще й магістр. А от спеціальність у нього “Інноваційні технології ресторанного бізнесу”.

Гільчук показав свій диплом

Це написано у його дипломі, який Антон вирішив показати у своєму інстаграм, адже ця інформація цікавить його підписників та прихильників, які дивилися кулінарне шоу “МастерШеф”. Тож, тепер вся країна знає, хто Антон за освітою та де саме він здобув свій професіоналізм.