|
15.06.2023 08:58

18-річна донька Полякової Маша Полякова розповіла, які подарунки дарує коханому Артуру – досить символічно

Автор: Юлія Ящук

З початку повномасштабного вторгнення зіркове подружжя Олі Полякової та Вадима Буряковського прийняли непросте для себе рішення – відправити єдиних донечок за кордон задля їхньої безпеки. Старша Маша якраз мала обирати спеціальність та університет для студентського навчання.

Відомо, що дівчинка копія зіркової матусі не тільки ззовні та характером, а й цілями на життя. Прагне стати новою зіркою шоу-бізнесу, виконувати свої пісні та збирати натовпи на власних концертах. Поступово, але втілює в реальність задумані плани: вступила на бюджет до BMus, в один з найпрестижніших вишів Великої Британії, займається вокалом окремо від навчання, а в Україні ще й заснувала власний гурт “Шви”.

Маша Полякова розповіла, які подарунки дарує коханому Артуру

Не забуває й про особисте щастя, адже в блозі соціальної мережі Instagram показує коханого Артура, романтичні фотосесії, прогулянки, а також ділиться з аудиторією всією серйозністю в стосунках, яка прикріплена знайомством з батьками своєї половинки.

Нещодавно Маша поділилася подарунком, який привезла з України своєму бойфренду. У новому опублікованому відео, парочка йшла вулицею міста й Артур одягнув футболку від його коханої. Однак річ виявилася непростою, а з принтом відомого телеведучого, журналіста та редактора Дмитра Гордона.

Маша Полякова розповіла, які подарунки дарує коханому Артуру

“Артур виїхав з України, коли йому було ще 16 років. Дивіться, яку я йому класну футболку з Гордоном подарувала. Ідеальна футболочка”, – поділилася Полякова.