|
14.06.2023 19:17

Провела час з дітьми та впала з велосипеду: Камалія повернулась до Києва і одразу потрапила до лікарні

Весь час, який Камалія була відомою артисткою, її завжди вважали багатою дружиною пакистанського мільйонера, який допомагає їй будувати кар’єру. Але жінка насправді є дуже талановитою та цікавою для слухачів. Камалія дуже часто у довоєнний час виступала на концертах та корпоративах, які приносили їй дуже гарний прибуток. Тож, жінка не повністю залежала від коштів свого чоловіка. У неї завжди була затребуваність та популярність. Але на все це жінка працювала самостійно.

Камалія з дочками

Та нещодавно жінка шокувала всю країну своєю заявою про розлучення з Захуром. Вони завжди здавалися зразковою родиною, яка постійно була разом, всюди. Було досить цікаво спостерігати за тим, як живе їхня родина. Адже Мохаммад готовий на все заради Камалії та своїх двох донечок.

Нині вони живуть окремо одне від одного. Камалія залишилась у Києві, адже тут вона працює та робить все можливе заради того, щоб допомогти українцям та Збройним Силам України. У жінки дуже насичений графік, саме тому вона залишається у столиці та багато працює.

А от Захур разом з доньками живе у Лондоні, оскільки саме там їхні діти навчаються. Це, звісно, заради безпеки та нормального психологічного стану. Але життя без мами дівчатам теж дається нелегко, проте Камалія часто навідує своїх принцес.

Наприклад, днями співачка показала, фото, де вона з родиною гуляє з дочками та опис був досить сумним, адже вона прощалась із ними.

А от наступним постом стала новина про те, що Камалія після повернення додому потрапила до лікарні. Виявляється, жінка впала з велосипеда та отримала травму. І тепер їй доводиться робити МРТ та КТ.

Камалія в лікарні

Тож, здається, підготовка Камалії до прем’єри YUNA буде більш складною, ніж вона підозрювала, адже у неї підозрюють перелом ребра.