|
18.06.2023 22:40

Олександр Пономарьов відгуляв весілля і показав наречену: в неї за плечима розлучення і дитина від іншого

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов добре досвідчений у пристанях сімейного життя. У артиста за плечима є цивільний шлюб, а також офіційний. Тож він не з чуток знає, яке це щастя — знайти людину, з якою хочеться прожити усе своє життя.

Звісно, не менш приємно споглядати за новоствореними парами, які знаходяться тільки на початку цього прекрасного шляху. Свого часу Олександр Пономарьов став свідком укладення шлюбу між Арсен Мірзояном і Тонею Матвієнко.

Олександр Пономарьов відгуляв весілля

Ця історія кохання була доволі незвичайною. А вся справа в тому, що Тоня була коханкою свого колеги. Арсен дав собі час, аби усвідомити, що дійсно кохає нову обраницю. Через рік стало зрозуміло, що відпустити Тоню він не зможе, а тому реалізувався діалог з дружиною, в якому він зізнався у своїх планах.

Олександр Пономарьов відгуляв весілля

Хоча Арсен залишив усі свої гроші та майно колишній родині, пишне весілля було зіграно, а Тоня одягла білі фату та сукню. Торжество проводив Олег Винник, і до того ж безкоштовно заради закоханих.

Олександр Пономарьов зізнався, що він доклав руку до становлення цієї сім’ї. Чоловік порадив Мірзояну дослухатися до свого серця та взяти все в свої руки. І незабаром в українському шоу-бізнесі стала на одну пару більше.

Олександр Пономарьов відгуляв весілля

Зараз Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко щасливі у шлюбі та виховують спільну доньку Ніну, яка отримала своє ім’я на честь знаменитої бабусі. З приходом у дім співака повернулася і старша дочка його новоспеченої дружини Уляна. Дівчина побачила, що атмосфера в домі налагоджується і прийняла рішення возз’єднатися з родиною.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Тоня Матвієнко була вимушена евакуюватися за кордон разом з маленькою донечкою. Арсен Мірзоян залишився на батьківщині та багато гастролював, даючи благодійні концерти. Олександр Пономарьов в свою чергу подорожує разом з Михайлом Хомою, також збираючи кошти для України. Чи підтримують зараз артисти зв’язок достеменно невідомо.