|
21.06.2023 10:30

Світлана Лобода після розкішних концертів в Європі повернулася в Україну – насолоджується смаком фаст-фуду

Автор: Юлія Ящук

Простота знаменитостей приковує до себе більше уваги, аніж показ розкоші, дорогих подарунків чи багатоповерхових апартаментів. Артистка Світлана Лобода наважилася покинути статки в росії та повернутися до Батьківщини після місяця мовчання про повномасштабну війну.

Спочатку українські пересічні громадяни ставилися до співачки упереджено й не вірили в її щирості, але потім з вчинків зірки зрозуміли – це та знаменитість, яка доводить все не словами, а діями. Відомо, що Лобода активно допомагає Україні коштами у відбудуванні її міст, донатить на ЗСУ, а також нещодавно надала житло родині, яка постраждала внаслідок катастрофи на Каховській ГЕС.

Світлана Лобода після розкішних концертів в Європі повернулася в Україну

Не забуває й про культурний та інформаційний фронт: влаштовує концерти країнами світу й дописами повідомляє аудиторії про наслідки воєнних дій в містах її Батьківщини. Співак Олександр Пономарьов впевнений, що Лобода заслуговує на повагу, адже та наважилася розірвати будь-які зв’язки з російською федерацією й, попри хейт та недовіру, працює на благо України.

Нещодавно зірка повідомила, що повернулася додому після гастролей Європою й вирішила показати підписникам власну простоту в реальному житті. Артистка сиділа в закладі громадського харчування та насолоджувала смаком шкідливої їжі у вигляді хот-дога та ароматної кави з дороги.

Світлана Лобода після розкішних концертів в Європі повернулася в Україну

Світлана Лобода не раз показувала, що любить поласувати подібним, наприклад бургерами, але зізналася, що таке буває вкрай рідко й після цього відпрацьовує з’їдене в спортивному залі.