|
21.06.2023 12:39

Ані Лорак “втерла” ніс колишньому Налчаджиоглу й показала романтику з іспанським тренером – “Просто обійняв”

Автор: Юлія Ящук

3 червня пресі стало відомо про одруження турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу з візажисткою Лілією Реус. Пара влаштовувала гучне весілля на одній з заміських резиденцій у Конча-Заспі. Молодята обрали вишукані образи для пам’ятного дня та прикрасили озеленену територію пелюстками білих троянд.

Мурат Налчаджиоглу з новою дружиною Лілією Реус

Сама Лорак не стала пасти задніх й поділилася кадрами відпочинку з новим коханим, іспанським тренером Ісааком Віджраку. Пара ніжилася на піску, обіймалася та насолоджувала теплою дниною. Підпис лаконічний, але зі зрозумілим романтичним посиланням.

“І після всього.. Він просто обійняв мене”, – написала Лорак.

Ані Лорак втерла ніс колишньому Налчаджиоглу й показала романтику з іспанським тренером

Виявилося, що новостворена пара розкошує в неймовірному місті Дубай – найбільшим за площею та кількістю населенням в Об’єднаних Арабських Еміратах. На фото закохані постали в літніх образах: окуляри, як символ сонячної пори, шорти, сорочка білого кольору на Лорак та футболка такого ж відтінку на коханому Віджраку.

Нагадаємо, що представити свого нового чоловіка, виконавиця наважилася на честь Дня Святого Валентина. Ряд російських ЗМІ переконують, що Віджраку досі одружений й щобільше, виховує двох доньок, а сама Лорак постала в ролі розлучниці сім’ї. Окрім тренерства, чоловік займається моделінгом й у 2022 році здобув перемогу у конкурсі краси “Містер Іспанія”.

Ані Лорак продовжує жити на території російської федерації, тому визнати, що “братський” народ нищить нашу культуру, цивілізацію та населення, схоже, не збирається.