|
22.06.2023 10:56

“Грошей вже немає”: Ані Лорак привселюдно зганьбилась на відпочинку з новим коханим-іспанцем Ісааком Віджраку

Півроку тому знаменита російська співачка Ані Лорак повідомила про те, що знайшла своє щастя в обіймах іспанського тренера з йоги Ісаака Віджраку. Спочатку артистка обмежувалася лише натяками, але згодом зізналася, що дійсно має з ним роман. Закохані не живуть разом і знаходяться на стадії стосунків на відстані. Однак, бачаться вони регулярно.

І хоча шанувальники здебільшого ставляться з великою обережністю до чоловіка, підозрюючи його у нещирих намірах, намагаються підтримувати зірку. Чого не скажеш про усіх інших користувачів.

Ані Лорак осоромилася під час відпочинку

Так, днями Кароліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри з відпочинку. Артистка рушила разом з Ісааком на Пальма-де-Мальорка. Найперше, що кидається в очі — відсутність люксу та предметів розкоші, якими зазвичай хизувалися зірка на своєму акаунті.

Ані Лорак осоромилася під час відпочинку

Про фінансові проблеми артистки розмови у мережі точаться вже 2 роки. Однак, лише зараз користувачі мережі бачать наявність проблем власними очима.

Останнім часом Лорак також набрала зайві кілограми. Вона з’явилася на пляжі в чорному злитому купальнику, проте фігуру, що погладшала, у тому числі і талію, їй приховати не вдалося.

“Колишня українська співачка Ані Лорак покатала на хвилях у Пальма-де-Майорка свої товсті ляшки та нового кавалера-йога з Греції. Зубожила російська естрада. Ні на лежаки, ні на нормального тренера, ні на мужика грошей уже немає”, – йдеться в Telegram-каналі “Harley Quinn”.

Примітно, що сама Ані Лорак на подібні закиди взагалі не реагує, як і на хейт, який відбувається прямо в коментарях під її публікаціями. Українські користувачі жартують, що саме на них зараз і заробляє виконавиця.

Нагадуємо, що конфлікт Ані Лорак з українською аудиторією бере свій початок у 2014 році. Артистка активно виступала на території російської федерації не дивлячись на анексію Криму та війну. Окрім цього, артистка хоча приймала нагороди і навіть виступала для російської влади. Опинившись перед вибором, на відміну від Потапа і Насті Каменських, Лорак прийняла рішення залишитися в москві.