Рубрики: Фото та відео
22.06.2023 12:35

Червоне чи чорне: Тіна Кароль показала довгі ноги та струнку фігуру в розкішних сукнях – Дан вважає моделлю

Музична виконавиця Тіна Кароль ладна вражати публіку не тільки силою голосу, а й розкішним зовнішнім виглядом, адже в її модному арсеналі містяться чимало трендових суконь.
Поділитися

Жіноча половина українського населення мріють мати подібну доглянуту зовнішність у свої 38 років. Співачка Тіна Кароль не приховує, що старанно доглядає за собою, своїм тілом, вдаючись до косметологічних послуг та послуг стилістів.

Реліз кожної пісні чи анонс знакової для неї події, неможливий, якщо Тіна не зможе обрати відповідний образ. Пластичний хірург Настя Семенів надала свій професійний коментар, на які процедури вдалася зірка, аби в 38 років мати молоду шкіру обличчя. Імовірніше за все, артистка змінила собі форму підборіддя філерами, також могла зробити ботулінотерапію чола та міжбрів’я для попередження появи зморшок.

Тіна Кароль показала довгі ноги та струнку фігуру в розкішних сукнях

Наприкінці діагностики фахівець припустила, що ідеальний стан шкіри Кароль підтримує завдяки колагеностимуляторам.

Нещодавно Тіна Кароль у своєму блозі соціальної мережі Instagram показала дві розкішні сукні її гардеробу для виступів на сцені. Артистка продемонструвала довгі ноги та струнку фігуру, а також запитала у підписників, який колір – червоний чи чорний їй більше до обличчя.

Тіна Кароль показала довгі ноги та струнку фігуру в розкішних сукнях

На відео користувачі запримітили червоний образ з вирізами у вигляді сердечок, який бачили на виступі “Євробачення-2023”. Чорна сукня – ідентичного типу, однак відрізнялася лише іншим кольором. Витончена талія, виріз з показом струнких ніг та типова для неї червона помада на пишних губах, виднілися в невеличкому відеоролику під власний трек “Show Me Your Love” за часів конкурсу “Євробачення-2006”.