|
30.06.2023 14:13

Як виглядає стара і нова дружина Олександра Пономарьова: жодна з них – не Марія Яремчук, про яку він так мріяв

Понад 10 років Олександр Пономарьов ревно захищає своє особисте життя та не дозволяє журналістам порпатися у ньому. Втім, зірка не з чуток знає, що таке — публічне розлучення та розставання.

Олександр Пономарьов показав головних жінок у своєму житті

Першою цивільною дружиною Олександра Пономарьова стала дочка композитора Миколая Мозгового Олена. У цьому союзі співак став батьком вдвічі, хоча продюсерка від нього народила лише раз.

Олександр Пономарьов показав головних жінок у своєму житті

Так, Олександр прийняв її дочку від попередніх стосунків Зою як рідну, а також привів на світ спадкоємицю Женю. Причиною розлучення стала закоханість Мозгової в іншого чоловіка.

Жінка запевняла, що фізичної зради не було, однак вона не бачила жодного сенсу залишатися в шлюбі, якщо її серце належало іншому. Стосунків з таємничим розлучником так і не було. А Олександр Пономарьов вже через декілька років офіційно одружився з красунею на ім’я Вікторія Мартинюк. Вона народила йому сина Олександра, а згодом прийняла рішення піти через неможливість перебувати у стосунках надалі.

Олександр Пономарьов показав головних жінок у своєму житті

Вікторія розповідала, що Пономарьов їй постійно зраджував, а також негідно поводився з нею.

З тих пір свої взаємини з жінками Олександр не афішує. Під час його співпраці з Марією Яремчук активно пліткували про їхній роман. Ба більше, Пономарьов заявив, що зустрічається з зіркою, але дівчина такого жесту не оцінила і публічно спростувала його слова.

Опинившись у незручні ситуації, Олександр Пономарьов заявив, ніби пожартував. Мовляв, жарт виявився вдалим, адже всі повірили. Але частина аудиторії досі впевнена, що між зірками сталося непорозуміння і все ж таки між ними щось було.

Нещодавно Вікторія Мартинюк заявила про те, що у її колишнього чоловіка є цивільна дружина, і її син Сашко добре з нею знайомий. Втім, її особистість жінка не розкрила. Згодом і сам Олександр Пономарьов підтвердив, що на даний момент не вільний і почувається дуже щасливим. Судячи з усього, справа до весілля не дійшла.