Рубрики: Фото та відео
02.07.2023 14:02

Володимир Дантес йде в політичну сферу та показав головний атрибут – дістав шапку Джонсонюка і красується

Відомий співак та шоумен Володимир Дантес після розлучення з Дорофєєвою досі залишається на слуху у пересічних громадян, тому його життя знаходиться під великою увагою публіки.
Поділитися

Володимир Дантес у своєму блозі в соціальній мережі Instagram показує не тільки своє життя, а й робить благу справу – збирає кошти на потреби Збройним силам України та, навіть, в 35-день народження відкрив банку для нового збору, а потім подякував публіці за активний донат.

Володимир Дантес дістав шапку Джонсонюка і красується

Цікаво, але після власного свята, Дантесу з його новою коханою Кацуріною напророчили розпад їхнього кохання. Мережею ширяться чутки, що парочка розійшлася через одну вагому причину.

На день народження Даша Кацуріна не привітала чоловіка, хоча сам Дантес на її свято присвятив окремий пост з найкращими побажаннями та публічними привітаннями в коханні. Ба більше, після таких новин парочка ніяк не спростовувала пліток, але й підтверджувати інформацію поки не поспішають.

Водночас Володимир продовжує вдавати ніби нічого не сталося. Наприклад, нещодавно герой нашого матеріалу, жартома згадав про політичну сферу, типу одягнув шапку відомого політика та друга для України – Бориса Джонсонюка, який надає колосальну підтримку нашій країні та неодноразово відвідував українські міста.

Володимир Дантес дістав шапку Джонсонюка і красується

На світлині шоумен одягнув знаменну шапку, білу футболку та доповнив “політичний” образ прикрасою з кольорового бісеру.

Нагадаємо, що ексдружина Надя Дорофєєва оголосила про початок нових відносин влітку 2022 року з колишнім чоловіком Даші Куцуріної – ресторатором Михайлом Кацуріним. Спочатку публіка була повністю на стороні Дантеса, однак згодом змирилися та прийняли вибір Дорофєєвої.