“Вибачайтеся”: Дантес неочікувано відреагував на повернення Олега Винника і публічно поглузував з новини

Відомий український виконавець та комік Володимир Дантес першим публічно відреагував на повернення Олега Винника та публічно поглузував з події.

Після початку повномасштабної війни в Україні глядачі та колеги Олега Винника почали помічати, що артист повністю зник з інформаційного простору. Однак тривалий час колективно утримувалися висловлюватися на цей рахунок і чекали, коли повелитель вовчиць з’явиться та заговорить.

Минали місяці, але Олег так і не наважився особисто поспілкуватися з журналістами чи аудиторією. Тоді колеги зірки вже відкрито говорили про нього з пресою, а фанати натомість залишали велику кількість повідомлень у його у коментарях під публікаціями кумира і безсумнівно написували йому на пошту.

Олег Винник вперше розповів про свій діагноз
Володимир Дантес неочікувано відреагував на повернення Олега Винника

Заява від адвоката артиста не допомогла. Причина зникнення Олега була вже всім відома, сказати що вона задовільнила українців не можна.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Винник покинув територію України та опинився в Німеччині через хворобу, яку він лікує в Європі.

Володимир Дантес неочікувано відреагував на повернення Олега Винника

Але період розлуки артиста зі своїми слухачами завершився. Нещодавно Вікторія Курочка оприлюднила анонс її бесіди з артистом, в якій він розповість, чим хворіє, з ким живе, чому поїхав і чому мовчав. Звісно, усі мережі просто вибухнули від цієї новини. На ексклюзивне інтерв’ю чекає вся країна.

Володимир Дантес неочікувано відреагував на повернення Олега Винника

Нещодавно на новину відреагував і відомий український співак та гуморист Володимир Дантес. Чоловік звернув свою увагу саме на популярність особистості Олега в країні, а також закликав вибачитися перед зіркою у жартівливому тоні. Зірка обожнює іронію та сарказму, тому немає сумнівів, що це було глузування. А от з кого глузував Дантес досі незрозуміло. Хтось вважає, що над самим артистом, а хтось, що над тими, хто критикував зірку увесь минулий рік, у тому числі його зіркові колеги.

Нагадуємо, що сам Володимир утримувався від обговорень поведінки своїх знайомих з шоу-бізнесу. На даний момент артист активно підтримує мовне питання та критикує деяких відомих особистостей за відсутність позиції, як такої. Однак, Олег ним ніколи не обговорювався публічно.

Схожі статті