|
06.07.2023 17:14

Як виглядає Олег Винник після переїзду з України: занедбана зачіска по плечі, окуляри для зору і борода

Автор: Юлія Ящук

Нове інтерв’ю Олега Винника багатьох слухачів української музики розчарувало, адже за період мовчання довжиною понад рік, Олег мав наважитися розповісти деталі з більшою конкретикою.

Продюсер Олі Полякової негативно висловився в бік зірки, мовляв, Винник знаходиться в якійсь іншій реальності, тому розчарований, що не почув щирих зізнань від повелителя вовчиць.

У розмові з Вікторією Курочкою, Винник вперше показав своє обличчя за весь період мовчання. Прихильники помітили дещо занедбану зачіску по плечі, втомлений вигляд, окуляри для зору, аби надати чіткість зображенням та сиву бороду. Раніше знаменитість мав щасливий погляд та посмішку, а нині повномасштабна війна та хвороба, від якої лікувався в Німеччині й стреси відобразилися на зовнішності виконавця.

Як виглядає Олег Винник після переїзду з України

Винник розповів, що мережею довгий час ширилася неправдива інформація з приводу онкологічного захворювання. Втім, Винник запевняє, його хворобу дійсно мають щонайменше 2% населення, проте її не відносять до онкологічної категорії.

Як виглядає Олег Винник після переїзду з України

Стало відомо, що пісні, які довгий час писав та виконував справді присвячені коханій Таюне, його офіційній дружині, про що публіка та преса вже давно здогадувалися. Чоловік відверто зазначив, що не збирається перекладати своїх російських хітів на україномовний лад, однак виконувати їх під час та після війни теж не буде. Пояснив рішення досить просто, мовляв, це нині не потрібно, треба рухати далі.