Рубрики: Фото та відео
17.07.2023 10:58

Вагітна дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина після переїзду в Київ показала животик: “Другий місяць”

Молода дружина Романа Сасанчина Іванна досить активно веде свої соціальні мережі, адже на блозі в Instagram дівчина заробляє гарні суми. Тому вона є відвертою з аудиторією.
Поділитися

Іванна стала дуже цікавою для українців після того, як всі дізналися, що саме вона є дружиною гарненького переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина, який здобув перемогу двічі. Але Іванна і Роман познайомились випадково – у колі спільних друзів. Так сталося, що їм одразу було цікаво одне з одним і вони вирішили продовжити своє спілкування вже за межами компанії.

Родина Сасанчина

Так, Іванна і Рома спілкувалися, гуляли і почали свої романтичні стосунки. Пара жила разом, вони долали різні перепони у своєму житті. І насправді вони дуже розуміють одне одного, адже вміють знаходити компроміси та йти на зустріч одне одному.

Зараз пара вже давно є родиною. Іванна вийшла заміж за Романа бувши вагітною. А згодом дівчина народила співаку донечку Елізабет, яка зараз є найбільшим щастям для молодих батьків. Так, з дитиною легко не буває, але Рома вважає, що краще бути молодими батьками, ніж потім розриватися над роботою та домом. А поки вони з дружиною молоді, в них більше енергії, тому краще цей важкий процес виховання пройти зараз.

У їхній родині панує взаєморозуміння, оскільки обидва є молодими і кожен з них хоче розвиватися. Тому заради розвитку Роми Іванна з донечкою поїхали у Польщу на певний період. А він за цей час зміг ризикнути і повернувся до своєї творчості нарешті.

Та зараз родина Сасанчин вже разом вдома. І звісно, Іванна продовжує активно розповідати про всі зміни у своєму житті. Так, наприклад дівчина показала своє вагітне фото. Там дівчина лише на другому місяці.

Сторіс Іванни

Але цей кадр не новий, але це лише спогад Іванни. Колись, саме в цей період вона носила під серцем свою донечку, яка тепер центр Всесвіту для обох батьків. І це насправді чудово,  а от про другу дитину пара молодят поки що не думає, адже наш світ та заробітки дуже нестабільні.