|
17.07.2023 13:00

“Святі персики”: Тіна Кароль показала “дари природи”, які приберегла для молдавського мачо Дана Балана

Як відомо, Тіна не дуже любить бути в соціумі, оскільки ціную свій особистий простір та мало кому довіряє в своєму житті. Це насправді зовсім не дивно, оскільки Кароль є досить замкненою і мало кому розповідає про свої емоції та переживання. Тому, інколи їй потрібно побути наодинці, щоб перезавантажитися та відпочити.

Тіна Карлл

Тим паче Тіна любить всякі духовні заняття, наприклад йогу, а йога на свіжому повітрі це неймовірні відчуття, бо відбувається повне єднання з природою. І саме для цього співачка інколи втікає за місто.

Свій будинок у селі Зазим’є під Києвом виконавиця показала у сторіз в соцмережі Instagram. Кароль поділилася фото, які зробила, сидячи на літній терасі. Видно, що жінка дуже задоволена тим, що з нею відбувається. Адже Тіна показала як відпочиває у зручному трикотажному костюмі з топу і штанів вільного крою та з легким макіяжем. Певно саме такий відпочинок дарує їй відчуття комфорту та душевного спокою.

Окрім свого задоволеного обличчя, Кароль похизувалася своїм вдалим і дуже апетитним врожаєм зі свого власного саду. Цього року у великому дворі співачки поспіли соковиті персики та абрикоси, які гарно зігріває сонечко.

Тож, Тіна не лише талановита виконавиця, а ще й завзята садівничу, оскільки за фруктами потрібен регулярний догляд, аби вони були не лише красивими, а ще й смачними.

Кароль у заміському будинку

Тож, для своїх прихильників Кароль відкривається з нових сторін. І така чесність зі сторони артистки дуже підкупає поціновувачів її творчості. Бо щирість завжди є гарним показником людини.