|
25.07.2023 12:27

Рожевого багато не буває: Мішина, Лобода, Нікітюк, Хветкевич, Юля Зайка, Решетнік та інші зірки в образі Барбі

Сюжет цього фільму доволі цікавий та має сенси. Все починається з того, що Барбі виганяють із Барбіленду, бо вона не відповідає його нормам краси. І тоді їй доводиться починати нове життя, але вже у реальному незнайомому для неї світі, де виявляє, що досконалості можна досягти лише завдяки внутрішній гармонії. І тут вже починаються її пригоди та переосмислення свого життя.

Варто сказати, що цей фільм несе в собі багато життєвих істин. Він створений заради того, щоб довести людям важливість шукати шляхи реалізації в реальності. Навіть тоді, коли ти не такий як усі.

Отже, образи Барбі настільки надихнули українських зірок, що більшість з них захотіла приміряти роль Барбі на себе і у них це добре вийшло, адже всі різні.

Леся Нікітюк

Богиня перевтілень Леся Нікітюк разом з подругами та колегами створила фотосесію в цьому яскравому образі. Заради цього, Леся носила на голові 2 кілограми волосся, макіяж та рожеву сукню з підборами. Образ дійсно вийшов неймовірним.

Христина Решетнік

Дружина Григорія Решетніка теж вирішила не відставати від трендів і показала свою версію Барбі у рожевому яскравому костюмі та з вагітним животиком. Це фото архівне, але ж яка Барбі вийшла, очей не відірвати.

Андрій Хветкевич

Учасник “Холостячки” Андрій Хветкевич останнім часом не відстає від трендів. І Барбі не стала виключенням. Чоловік приміряв на себе цей образ та одягнув рожевий топ з джинсами денім.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина також ходила на прем’єру цього фільму і звісно ж одягнула рожеву сукню. Інакше не можна.

Анна Кошмал і Дар’я Петрожицька

Нині дівчата разом беруть участь у зйомках нового серіалу, і саме там обидві мали змогу приміряти нашумілий образ Барбі.

Юля Зайка

Учасниця “Холостяка” Юля Зайка також одягнулась як Барбі. Дівчина обрала довгу малинову сукню і підбори рожевого кольору. Варто сказати, що її образ вийшов вдалим.

Світлана Лобода

А от Лобода вирішила піти іншим шляхом та одягнула спортивний костюм рожевого кольору – топ та лосини.