Рубрики: Фото та відео
28.07.2023 23:55

Потап вперше за багато років показав сина від Горової за одним столом з Каменських: таки пробачив мачуху?

Відомий український продюсер Потап вперше за багато років показав, як його єдиний син Андрій від попередньої дружини сидить за столом з Настею Каменських.
Поділитися

Поки Потапу до Насті Каменських приписували бурхливий любовний роман, продюсер будував своє щастя з Іриною Горовою. У період активного розквіту його кар’єри народився первісток зірки Андрій. За особистим життям сімейства глядачі слідкували активно, а тому помічали найменші зміни, що відбувалися. І тим не менш, роман з підопічною приховався від їхніх очей.

Роками пізніше стало відомо, що Потап та Настя Каменських давно одружені. І хоча пара спочатку заперечувала факт подружньої зради зі сторони Олексія, згодом стало відомо і про це. Ірина Горова зізнавалася, що зі співачкою не спілкуються принаймні з етичних міркувань. Так само Андрій, хоча нібито і мав прекрасні стосунки з мачухою, але ніколи не з’являвся з нею на публіці.

На його свята зірковий батько приходив без супроводження. Настя тим часом займалася власними справами.

Потап показав сина від Горової за одним столом з Каменських

Потап показав сина від Горової за одним столом з Каменських

Хоча за офіційною версією, ніякого конфлікту між співачкою та пасинком не було. І лише нещодавно Олексій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому показав, як вони сидять за одним столом і нібито прекрасно ладнають.

Потап показав сина від Горової за одним столом з Каменських

При цьому автор фотографії вказав, що члени зіркової родини саме снідають, а отже з великої вірогідністю Андрій ночував у будинку пари.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Насті Каменських та Потапу активно приписували розлучення. Такі чутки з’явилися на ґрунті перманентної розлуки зірок. Артистка повернулася до України влітку минулого року, у той самий час як продюсер продовжував подорожувати за кордоном.

Також навколо подружжя розгорівся скандал у зв’язку зі звинувачуваннями екс-підопічної продюсера у зрадах. Виконавиця запевняла, що Потап перебував у любовному зв’язку з нею, поки був одруженим з Настею. Пізніше і співачка, і її благовірний спростували дану новину, посилаючись на бажання героїні скандалу пропіаритись.