|
01.08.2023 15:14

Зірки, що не соромляться бути без мейку: Надія Матвєєва, Полякова і Тарабарова показали тренд на натуральність

Макіяж допомагає змінити зовнішність. Приховати недоліки та підкреслити достоїнства. Але потрібно любити себе всупереч власним комплексам. Хто із зірок, не соромлячись, викладає селфі без мейку та пишається своїм зовнішнім виглядом, попри дрібні недоліки?

Надія Матвєєва

54-річна Українська теле- та радіоведуча Надія Матвєєва не соромиться викладати відео та фото в соціальні мережі без макіяжу. Матвєєва і в повсякденному житті не зловживає косметикою. Ведуча надає перевагу більш натуральному мейкапу. Зірка слідкує за своїм зовнішнім виглядом, робить гімнастику та займається спортом. Також Надія вважає, гарний сон допомагає виглядати привабливо.

Надія Матвєєва не соромиться себе без макіяжу

Оля Полякова

“Королева ночі” Ольга Полякова частенько знімає сторіс для Instagram без макіяжу та фільтрів. 44-річна співачка виглядає приголомшливо та дуже цим пишається.

“Я не виглядала так ніколи. Я в 20 так не виглядала. Я і в 30 так не виглядала” – розповіла Оля на шоу “Дорослі дівчата”.

Нещодавно Полякова виклала відео зі старшою донькою Машею. Дівчата в кадрі одразу після лазні, без макіяжу та з вологим волоссям.

Світлана Тарабарова

33-річна Світлана Тарабарова, яка нещодавно народила третю дитину, також викладає фото та відео без макіяжу. Переглядаючи її сторінку в Instagram, важко знайти підмальовані очі або губи. Співачка чудово виглядає та випромінює неймовірне світло та позитив. Зараз Світлана активно займається волонтерством та стала музичним продюсером національного відбору на пісенний конкурс Дитяче Євробачення-2023.