|
01.08.2023 13:37

Як виглядають колишні дружини 48-річного Сергія Жадана: з Христиною Соловій ніби з абсолютно різних світів

Наприкінці квітня 2022 року стало відомо про те, що Сергій Жадан розлучається зі своєю дружиною Іриною Куніцинною, з якою він прожив у шлюбі 15 років.

Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.  Цивільний позов про розірвання шлюбу надійшов до суду 24 квітня, а створив його саме поет.

Як виглядають колишні дружини Сергія Жадана

Сергій Жадан разом з другою дружиною Іриною та дочкою Марією

Ірина молодша за свого колишнього чоловіка на 7 років.У шлюбі в них народилася донька Марія. На даний момент дівчинці 10 років. Сім’я доволі не публічна, однак в мережі є достатня кількість фотографій письменника разом з екс-благовірною та спадкоємицею.

До речі, сама жінка має пряме відношення до видавничої справи, адже багато років працювала у харківському видавництві “Фоліо”, де й познайомилась із Сергієм Жаданом.

Перша дружина Сергія Жадана Світлана Олешко

У біографії зірки літератури це вже не перше розлучення, адже раніше він був чоловіком Світлани Олешко. Жінка також має пряме відношення до української інтелігенції та робить значний внесок у розвиток вітчизняної культури, адже є режисером театру “Арабеска”. Від цього союзу у письменника народився син Іван.

Примітно, що зараз героя нашої статті активно підозрюють у романі зі співачкою Христиною Соловій. Підґрунтям для подібних чуток стали кадри з кліпу артистки, в яких вона цілується з поетом. Пізніше зірок бачили на прогулянці, під час якої вони трималися за руки.

Христина не відповідає на запитання стосовно стосунків з Жаданом, посилаючись на своє бажання приватності. Таким чином журналістам не вдалося отримати ні підтвердження, ні спростування.

Варто також відзначити і той факт, що Соловій та Жадан багато часу проводять разом публічно: мова йде про спільні виступи, конференції, літературні зустрічі. Тож у шанувальників є багато приводів обговорити взаємини між знаменитостями, навіть якщо вони не поспішають з роз’ясненнями по ситуації.