|
03.08.2023 20:58

Катя Осадча показала рідкісне фото зі своїм 20-річним спадкоємцем від депутата: наче не син, а брат-близнюк

Свого первістка Катя Осадча народила 20 років тому. Ця дитина з’явилася у союзі майбутньої суперзірки з депутатом Олегом Поліщуком. Тоді ім’я Катерини було нікому невідоме, а вона здебільшого зосередилася на сімейному житті та материнстві. Але вже через декілька років жінка зрозуміла, що з чоловіком не має нічого спільного, а працювати мріє на телебаченні. Тоді розпочався її шлях до першого ешелону шоу-бізнесу.

Катя Осадча показала рідкісне фото зі своїм спадкоємцем

Після розлучення пари хлопчик залишився жити з матір’ю, а зокрема з вихованням дитини зірці допомагала мама. І лише через 10 років Катя зустріла своє справжнє кохання. Мова йде про Юрія Горбунова.

Катя Осадча показала рідкісне фото зі своїм спадкоємцем

У Іллі нарешті з’явився вітчим. Варто відмітити, що мачуха у хлопця також є, адже Олег Поліщук швидко одружився вдруге.

Довгі роки Катерина не показувала свого спадкоємця публіці, і лише після закінчення ним школи почала знайомити його з глядачами. Хлопець закінчив елітний навчальний заклад в Києві, після чого вступив до американського університету. Його цікавлять IT-технології, тож розвивається він саме у цій сфері.

Юнак приїжджає до сім’ї на канікули та свята. Зокрема, не так давно Юрій Горбунов розповів, що до його від’їзду вони жили усі разом, а йому швидко вдалося знайти спільну мову з пасинком.

Зараз шанувальники активно звертають свою увагу на те, наскільки вродливим виріс син Каті Осадчої, а також його неймовірну схожість з матір’ю. З телеведучою вони виглядають наче близнюки.

Катя Осадча показала рідкісне фото зі своїм спадкоємцем

Впевнитися у цьому зайвий раз у фанатів випала можливість не так давно, адже зіркова мама привітала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свого сина з Днем ангела.

Хлопець постав на фото у доволі класичному образі. Він обрав чорну футболку та блакитну сорочку. Волосся юнака стало набагато коротшим, а також трошки темнішим. Катерина обрала жовту футболку та джинси. Така комбінація одразу кидається в очі, адже є дуже патріотичною,