|
04.08.2023 12:31

Олександр Кривошапко не зміг відростити свої кучері та поголився під трієчку: “Бачить Бог, я хотів”

Олександр запам’ятався багатьом через свої блондинисті кучері, якими він зміг підкорити всіх українських телеглядачів і слухачів. Він дійсно мав чудовий голос і талант, його пісні зворушують і дістаються до самого серця. Потім хлопець надовго пропав з радарів. І багатьох цікавила доля хлопця, адже його життя з Тетяною, а особливо розлучення було дуже гучним.

Олександр Кривошапко

Та врешті-решт, Сашко знову вирішив повернутися до творчості та вже зі своїм багажем, життєвим, а також творчим. Нині Сашко вже не той хлопець з блондинистими кучерями. Він став мужнім і сильним. Але його характер все такий же запальний.

Не секрет, що Олександр народився у Маріуполі, й зараз, після початку повномасштабної війни, він заснував власний благодійний фонд під назвою “Братське серце”. Цим самим чоловік дуже допомагає Україні та українським захисникам.

Також у його особистому житті відбулися зміни, адже він втретє одружився з дівчиною. На цей раз його обраницею стала дівчина, на ім’я Марія. Але гучного весілля не було, оскільки зараз молодята вважають це недоречним. Можливо це і правильно, адже нині свята можуть тригерити багатьох людей і викликати сварки, а це нікому не потрібно.

Та зміни у Сашка є ще й зовнішні, бо днями він вирішив змінити свою зачіску, збрити кучері й підстригтися під трієчку. Ця зачіска робить Кривошапко більш дорослим і серйозним.

Нова зачіска Олександра Кривошапко

Насправді для чоловіка зміна зачіски – це теж дуже серйозний крок, який змінюється не лише через внутрішні почуття, а ще й через погоду, бо зараз літо і чоловікам спекотно з довгим волоссям. Але вони цю проблему можуть вирішити швидко.