|
05.08.2023 16:06

Була до Камалії і залишилася після неї: як виглядає колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура?

Початок роману між Камалією та Мохаммадом Захуром був доволі дивним та таємничим. Пара секретно побралася, а жодних фотографій з весілля публіка так і не побачила. Пізніше з’ясувалося, що батьки бізнесмена тривалий час не знали про те, що він одружився.

Як виглядає колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура

Ця зміна у його житті стала таємницею не просто так: виявляється, чоловік не розповів родині і про те, що розлучився з попередньою дружиною.

Так як його батьки вірні традиційним цінностям, для них було дуже важливо, щоб Мохаммад зберіг свій шлюб. Однак, підприємець був абсолютно іншої думки. В результаті він просто не наважився розповісти правду. Пізніше йому все ж таки вдалося розібратися та представити найближчим людям свою нову обраницю.

Як виглядає колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура

Лише 2022-го аудиторія отримала від пари ряд зізнань, які дещо пролили світло на ситуацію. Виявляється, з колишньою дружиною свого чоловіка Камалія так і не познайомилася. А все тому, що дізналася про нелестиві вислови, які жінка дозволила собі ще до особистої зустрічі з новою жінкою екс-чоловіка.

Як виглядає колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура

З падчеркою у артистки також стосунки не склалися. Конфлікт розгорівся з новою силою 2022-го саме через матір дівчини. Уся суть полягала в тому, що вона – росіянка, а Камалія серйозно сварила громадян російської федерації та не терпіла зауважень на цей рахунок.

В свою чергу Мохаммад зізнався, що підтримує зв’язок з екс-дружиною, хоча з моменту їхнього розлучення пройшло більше 20 років. За його словами, спілкування відбувається суто через дітей, які, варто відмітити, вже давно дуже дорослі люди. Наприклад, Таня Захур заміжня, має дітей, а також веде свій бізнес у Великобританії. Арман набагато закритіший, але також вже давно не юний. Чоловік жив разом з батьком в Україні до початку повномасштабного вторгнення, а потім перебрався в Англію.

Як виглядає жінка, яка народила Захуру єдиного спадкоємця досі залишається загадкою. За словами бізнесмена, вона проти війни і підтримує Україну, а втім гучно заявити про свою позицію або щось зробити не може.