|
05.08.2023 17:08

Ані Лорак показала розкішну обручку на безіменному пальці та розповіла хвилюючу новину: виходить заміж?

Тривалий час у житті Ані Лорак не було чоловіків, яких вона могла б представити своїм шанувальникам. Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу артистка проходила через непростий шлях. За її словами, вона постійно закривалася у своїй кімнаті та плакала.

Ані Лорак заінтригувала обручкою на безіменному пальці

Ані Лорак заінтригувала обручкою на безіменному пальці

І лише рік тому фанати помітили певні зміни, які відбулися в поведінці зірки. Зокрема багато часу вона проводила разом зі своїм новим тренером з йоги. Пізніше послідували натяки на їхній любовний зв’язок. Врешті-решт, співачка таки зізналася, що перебуває у стосунках з іспанцем Ісааком.

У чоловіка вже є діти. Він доволі відкритий до світу і навіть готовий спілкуватися з аудиторією Кароліни. Натомість публіка поставилася до чоловіка з підозрою та скептицизмом. Шанувальники артистки не впевнені, що вона змогла зробити вірний вибір і може знову наступити на ті самі граблі.

Ані Лорак заінтригувала обручкою на безіменному пальці

Сама співачка з задоволенням інтригує різноманітними деталями їхніх взаємин, а також планами на майбутнє. На даний момент пара зустрічається на відстані, багато подорожує разом та знайомиться з оточенням одне одного.

Але днями артистка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, яке було зроблено для афіші. На ньому Лорак постала з обручкою на безіменному пальці, і до того ж дуже дорогоцінною. Можливо незабаром мова дійсно зайде про заручини, можливо Ані таким чином просто привертає увагу до своїх концертів.

Артистка як ніколи на даний момент потребує позитивного піару, адже чорного за останні 9 років було вдосталь. Гастрольна діяльність зірки серйозно постраждала після того, як вона відмовилася говорити про війну, а пізніше неодноразово змінювала це слово евфемізмами, чим остаточно вивела себе співвітчизників.

Нагадуємо, що декілька місяців тому колишній чоловік Ані Лорак Мурат одружився зі своєю нареченою Лілією. Новоспечена дружина бізнесмена вже змінила прізвище та купається в коханні.