Рубрики: Фото та відео
06.08.2023 20:45

Дочка Олі Полякової показала її зморшки та мішки під очима, поки співачка не бачила: вигляд, наче у бабусі

Старша дочка популярної української співачки Олі Полякової Марія здивувала мережу відео, на якому показала, як буде виглядати старість в їхньому сімействі.
Поділитися

Старша дочка української популярної співачки Олі Полякової Марія давно прийняла рішення піти по стопах матері та зайняти певну нішу в шоу-бізнесі. Дівчина активно веде власний блог в Instagram, знімає відео для ТікТок, має власний музичний гурт, а також отримує освіту у відповідному коледжі Великобританії.

Зіркова мама дуже підтримує свою дочку, допомагає їй справлятися з хейтерами, налагоджувати зв’язок з власною аудиторією, тощо.

Маша Полякова показала, як вони з матір’ю будуть виглядати в старості

Дочка Олі Полякової показала, як вони з матір’ю будуть виглядати в старості

Звісно, Маша також не проти зайвий раз показати своїм підписникам маму, якою вона дуже пишається. Однак це має абсолютно інший формат, і доволі відрізняється від контенту, який публікує сама Оля.

Наприклад, нещодавно Марія вирішила показати, як вони з матір’ю будуть виглядати в старості. Дівчина спочатку показала себе, а потім співачку, яка навіть не підозрювала, що відбувається. Усвідомивши, що дочка використала фільтр у відео, Полякова крикнула: “Прибери це!”.

Дочка Олі Полякової показала, як вони з матір’ю будуть виглядати в старості

Полякова сильно злякалася, але у жартівливій формі, хоча і продемонструвала той факт, що їй дуже не сподобалося побачене. Примітно, що на даний фільтр мало хто реагує позитивно.

Нагадуємо, що зараз зіркові мама та дочка знаходяться на детоксикації в Італії. Полякова організувала його ще до початку повномасштабної війни, і мала рушити у клініку лютого 2022 року. Однак життя внесло свої корективи і оплачений відпочинок так і не відбувся. Нещодавно Полякова таки вирішила його реалізувати, захопивши разом з собою дочку, яка зараз знаходиться на канікулах.

Дівчата харчуються лише дієтичною та корисною їжею, багато займаються спортом, роблять різноманітні процедури. Здебільшого їхні відгуки позитивні, хоча результати вони покажуть пізніше.

Полякова стверджує, що раніше ніколи не купувала подібні програми, однак насправді їздила з матір’ю на відпочинок в оздоровчі комплекси до війни.