|
20.08.2023 11:37

Тільки професіоналізм та витримка: Кароль викрутилася на сцені після ще одного конфузу – голос не перебити

Автор: Юлія Ящук

Знаменита українська співачка Тіна Кароль за період процвітання своєї кар’єри мала багато конфузів на сцені під час своїх концертів, однак з роками вона набралася великого досвіду та розуміє, як реагувати в таких ситуаціях.

Тіна Кароль входить до списку зірок, які мають найбільшу кількість непередбачуваних випадків на сцені, але, що цікаве вона завжди знаходила вихід, як ефектно виплутатися з таких положень.

Кароль викрутилася на сцені після ще одного конфузу

Так, цього разу в Мережі знаменитий блогер Ваня Рассел у своєму Telegram оприлюднив відео, як Тіна Кароль під час свого виконання хіта просто впала на сцені. Знаменитість для виходу на сцену обрала розкішний образ, який містив в собі об’ємну накидку, яка поступово відійшла вглиб сцени та спричинила падіння зірки.

Однак Тіні Кароль за вміння викручуватися в таких ситуаціях можна вручити спеціальну нагороду, адже її падіння ніяк не збило з розуму, вона продовжила співати далі та удавати, що нічого не сталося і все це заплановано.

Ваня Рассел написав під відео, що вона навіть не вийшла зі свого стану падіння та продовжила співати, що зайвий раз підкреслює високий професіоналізм артиста, який віддав сцені вже багато років.

Кароль викрутилася на сцені після ще одного конфузу

Варто зазначити, що співачка мала вже достатньо провальних моментів, які насправді показували її з кращого боку. Одного разу у виконавиці раптово вимкнувся мікрофон, а ще вже в іншому виступі разом з колегою Юлією Саніною, він просто полетів до слухачів в залу.

Також під час танцю Кароль теж мала падіння прямісінько на сцені. Однак це тільки загартувало її в будь-якій ситуації триматися гідно перед великою кількістю відданих прихильників та гостей зали.