|
21.08.2023 21:06

Щаслива Леся Нікітюк привселюдно показала величезний живіт: на останніх термінах вагітності (ФОТО)

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк завжди з гумором ставиться до питань своїх фанатів, які стосуються заміжжя та поповнення в родині. На відміну від своїх колег зірка завжди готова обговорити дане питання, хоча чесної відповіді від неї чекати не варто. Леся віддає перевагу веселим розмовам, які в результаті не можуть привести до жодних висновків.

Леся Нікітюк заінтригувала мережу кадром з вагітною подругою

Леся Нікітюк привселюдно показала величезний живіт

Однак, про щастя своїх близьких та друзів Лесі готова говорити завжди. Телеведучу оточують прекрасні жінки, які стали її підтримкою та опорою. І деякі з них пізнали щастя материнства.

Інші от-от мають народити. Наприклад, нещодавно героїня нашої статті оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів так би мовити з вечірки, на яких телеведуча спочатку засвітила округлу фігуру компаньйонки, а потім показала її в увесь зріст, не залишаючи сумнівів щодо цікавого положення жінки.

Леся Нікітюк привселюдно показала величезний живіт

З кадрів видно, що красуня знаходиться на останніх термінах і має незабаром народити. І як би там не було, Нікітюк виявилася дуже щасливою, навіть просто знаходячись поруч з красунею.

Нагадуємо, що декілька місяців тому скандальний блогер Богдан Беспалов повідомив про те, що Леся Нікітюк багато років перебувала у романі зі звукорежисером, який працював на Новому каналі. Мовляв, ведуча чекала від нього на пропозицію руки і серця та планувала створити з ним родину. Але він натомість після повномасштабного вторгнення втік за кордон.

Ведуча не залишила дану заяву без уваги та відреагувала у своєму блозі. Зірка почала плакати і розповідати на камеру про те, як погано з нею цей чоловік обійшовся; її розповідь стала з розвитком сюжету все абсурнішою, а наприкінці Леся засміялася та порадила своїм підписникам не вірити в усе, що вони чують.

Втім, велика кількість розповідей Богдана Беспалова згодом отримала підтвердження, тож публіка ставиться з обережністю до позиції Лесі на цей рахунок.