|
31.08.2023 11:08

Олександр Кривошапко вперше показав колишню дружину, від якої у нього донька: це не зрадниця Тетяна Денисова

Не секрет, що життя Кривошапко є доволі насиченим та цікавим, оскільки він людина творча. Але шалена зайнятість не заважає чоловікові будувати не менш насичене особисте життя. Адже за його плечима вже є два розлучення і в реальності третій шлюб.

Олександр Кривошапко і Марина Кінскі

Першою дружиною Кривошапко стала Тетяна Денисенко. Але в їхніх стосунках все було приречено з самого початку. Різниця у віці та протилежні темпераменти з самого початку прирекли ці відносини на крах, так і сталося, адже через постійні скандали пара розійшлась.

Далі в житті Олександра з’явилась дівчина, на ім’я Марина Кінські. У далекому 2012-му році публіці була представлена ​​нова обраниця артиста Марина. У період їхнього роману Олександр неодноразово говорив, що кохана дає йому впевненість у завтрашньому дні. А згодом дівчина народила йому донечку. Але навіть дитина не врятувала ці стосунки.

Співак дуже любить свою доньку і намагається приділяти їй достатньо часу, адже це його душа. Для тата взагалі є дуже важливою складовою життя спілкування з дитиною. І насправді чоловікам це дуже допомагає рости над собою та досягати нових вершин.

Днями у доньки Олександра було День народження і чоловік вирішив показати свою дитину та колишню дружину у історії соціальної мережі інстаграм.

“З Днем народження, донечко, Я завжди поряд, навіть коли далеко. Кохаю безмежно. Мама, давай п’ятірочку, чудова робота” – написав співак.

Сторіс Олександра

До речі, варто зазначити, що Марина має спільні риси з нинішньою дружиною Олександра. Обидві брюнетки з модельною зовнішністю.