|
31.08.2023 15:16

Старша донька Олени Кравець показала свої круасанчики: від таких можна й слиною все затопити (ФОТО)

Автор: Юлія Ящук

Знаменита комедійна акторка Олена Кравець з 2002 року офіційно одружена з телевізійним продюсером Сергієм Кравцем. Подружжя пройшло чимало складних життєвих випробувань та навіть стикнулося з кризою у стосунках. У шлюбі в пари народилася донька Маша у 2003 році та двійнята Катерина й Іван у 2016 році.

Так, після початку повномасштабного вторгнення багато українських родин не впоралися з випробуваннями долі та розривали багаторічні шлюби. Утім, Олена Кравець свою кризу в стосунках пережила ще після народження її двійнят у 2016-му. Тоді подружжя було на межі розлучення у зв’язку з кризою середнього віку і неї, і у чоловіка.

Каже, що вони з коханим дуже хотіли другу дитину, однак при народженні двійні їхнє життя перевернулося з ніг на голову. Згодом покращити ситуацію та вийти зі скрутного становища допоміг саме чоловік Сергій, який залишався у більш ясній свідомості, ніж Олена.

Відомо, що старша донька Олени Кравець Марія вчиться на піарницю та займається танцями. Також 20-річна дівчина зізналася, що вже не самотня та має бойфренда, на ім’я Ростислав. Судячи з його світлин у соціальних мережах, він, як і його кохана теж полюбляє танці, розвивається в напрямку хіп-хопу.

Старша донька Олени Кравець показала свої круасанчики

Нещодавно Марія Кравець розвіяла стереотипи суспільства, що зіркові діти майже нічого не готують та не займаються будинком. У своєму блозі Маша оприлюднила світлину вже приготованих нею круасанів, від яких може потекти слина.

Старша донька Олени Кравець показала свої круасанчики

Розповіла, що приготування було швидким, а результат перевершив всі очікування, адже це було дуже смачно:

“Круасани вирішила одразу ж закинути в духовку. Щось неймовірне.. Так швидко і так смачно!”.