Рубрики: Фото та відео
01.09.2023 15:16

Настя Каменських без макіяжу та в соняшнику поділилася виглядом без макіяжу – ще й в чистій білій сукні (ФОТО)

Для багатьох пересічних громадян кінець літа приносить низку негативних емоцій, однак для когось це початок нової сторінки життя, як ось, наприклад, для співачки Насті Каменських.
Поділитися

У нових реаліях час дуже швидкоплинний, оскільки українці переживають достатньо непрості часи свого існування, намагаючись усі сили направити на перемогу України, у повномасштабній війні з росією.

Так, відома українська співачка Настя Каменських вже готується до нового сольного концерту в столиці, який відбудеться вже 30 вересня. Вона прагне, аби кожен слухач мав змогу перемкнути увагу від буденності, забути за постійне моніторення новин, а також захотів приєднатися до спільної допомоги Збройним силам України.

Настя Каменських

Нещодавно виконавиця попрощалася з останнім днем літа та оприлюднила теплі світлини на фоні соняшників у красивій білій сукні без макіяжу. Для співачки кінець даної пори не є сумною новиною, адже попереду на неї чекає багато роботи, маса приємних емоцій з прихильниками її творчості та продовження своєї благодійної діяльності.

Настя Каменських без макіяжу та в соняшнику поділилася виглядом без макіяжу

Однак для того, аби мати віру у краще, продовжувати нормально повноцінно функціонувати співачка пройшла непростий шлях від депресії та відчаю до прийняття всієї ситуації та ефективного пропрацювання її зі спеціалістами.

Утім, багато пересічних громадян в щирість слів артистки не вірять та і взагалі вважають, що щастя з чоловіком Олексієм Потапенком показується лише на публіку, а в реальному житті картина зовсім інакша.

Блогер Богдан Беспалов зі своїх каналів інформації розповів, що подружжя давно не живе разом через зради з боку чоловіка Потапа, тому терпінню Каменських прийшов кінець. Співачка спростувала всі плітки навколо її особистого життя, запевнивши, що розлучатися ніхто не планує, а стосунки навпаки стали тільки міцнішими.