|
01.09.2023 17:03

Ведучий ТСН Святослав Гринчук вирішив змінити професію: тепер доставляє дітей у дитячий садочок на таксі

Гринчук не надто полюбляє увагу до своєї персони і саме тому він дуже рідко дає інтерв’ю та розповідає щось особливе. Проте дещо таки можна дізнатися про його шлях до телебачення та про особисте життя.

Святослав Гринчук

Відомо, що дитинстві Святослав грав на скрипці та трохи на фортепіано. А також любив читати географічні довідники, особливо про Африку. У школі був відмінником, найулюбленішим предметом була історія. Гринчук може похизуватися ще й тим, що він співав у дитячому хорі. Але попри всю творчість, він з дитинства мріяв стати саме журналістом. Тому  у 2006 році з червоним дипломом закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка, кафедру “Телебачення і радіомовлення”.

Після навчання Гринчуку вдалося влаштуватися у футбольну телепрограму, де він робив репортажі та інтерв’ю із місцевими спортсменами.  А от вже набравшись досвіду у 2016 році чоловік вирішив прийти на кастинг ведучого ТСН, хоча, зізнається, не надто вірив у свій успіх. Зрештою, все склалося. І з того самого часу він працює у парі з Марічкою Падалко.

А от щодо особистого Гринчук не сильно відвертий, проте відомо як виглядає його дружина і донечка. З дружиною Христиною Святослав знайомий ще з 15 років – це перше, єдине велике кохання у його житті, яке вже підтверджено роками. І це кохання має своє красиве продовження у вигляді донечки Дзвінки.

Дівчинка має риси і від мами й від тата, Святослав з Христиною поки не можуть сказати точно, на кого вона схожа більше. Проте вона доволі норовлива і показує це й вдома, й у дитячому садочку.

До речі сьогодні, 1-го вересня Гринчук відвів свою донечку до дитячого садочку, але дуже оригінальним способом – на плечах, що назвав таксі.

Сторіс Святослава

Це миле фото з донькою ведучий показав у своєму інстаграм. І варто визнати, що дівчинка дуже схожа на свого зіркового тата.