|
06.09.2023 08:25

Зворушливе свято першачків: Влад Яма, Джамала та Надя Дорофєєва показали, як виглядали в шкільні роки

1 вересня в Україні традиційно розпочалося навчання для школярів та студентів. Українські зірки долучилися до привітань дітей з Днем знань та показали, як вони виглядали в шкільні роки.

Влад Яма

Відомий хореограф народився в сім’ї педагогів. Мама викладала в гімназії, а батько завідує відділом освіти в райадміністрації. У Запоріжжі маленький Влад і відвідував школу. А вже у 9 класі почав викладати танці для дітей молодшого віку.

“Наші діти заслуговують на те, щоб ходити до школи, а не бігати в бомбосховища”, – написав на своїй сторінці в Instagram Влад Яма.

Джамала

Нещодавно переможниця Євробачення поділилася світлиною зі школи. В дописі співачка розповіла, як її пощастило не стати “жовтенятком”. Співачка поділилася своєю історією та закликала підписників допомогти дітям. Джамала разом з SavED оголосили збір на побудову укриття для однієї з миколаївських шкіл.

Українські зірки поділилися фотографіями зі школи

Надя Дорофєєва

Співачка поділилася цілим фотосетом в Instagram. Жінка порівняла свої нинішні луки з дитячим одягом. Смак не змінився, резюмувала артистка під дописом.

Леся Нікітюк

Телеведуча поділилася архівною світлиною. На чорно-білій фотографії Леся у шкільній формі та з величезним бантом на лінійці до Дня знань.

Українські зірки поділилися фотографіями зі школи

Наталка Денисенко

Знімком за шкільною партою поділилася і Наталя Денисенко. Майбутня акторка з шикарним бантом на фото тримає буквар.

“З 1 вересня всіх школярів!”, – підписала фото жінка.

Українські зірки поділилися фотографіями зі школи