|
07.09.2023 13:30

Гендер-паті було, а дитини немає: чи вагітна Настя Каменських насправді та коли у Потапа народиться донечка

Напевно нічого фанати Насті Каменських так не бажають, як почути новину про її вагітність. Вже понад 15 років журналісти активно цікавляться у артистки, коли ж вона збирається стати матір’ю. Натомість Настя зізнається, що дуже хотіла б народити дитя, але поки не може поділитися такими планами.

Чи вагітна Настя Каменських насправді

Чи вагітна Настя Каменських насправді

Особливо сильно на Каменських почали тиснути після новини про її весілля з Потапом. Якщо раніше було зрозуміло, що для створення сім’ї їй необхідний чоловік, на якого вона зможе покластися, то після появи Олексія все було ясно як день: народити малюка нічого не заважає, адже у пари є гроші, вплив, найрізноманітніші можливості, влаштована кар’єра та повна сім’я. Навіть за умови великого концертного туру Настя Каменських могла б винайняти команду з нянь, які допомагали б їй у піклуванні про малюка.

І якщо ще 2 роки тому Настя Каменських сміялася з питань про вагітність і запевняла, що покладається у цій сфері на волю Господа, то декілька місяців тому артистка продемонструвала своє сильне роздратування та заявила, що це її особиста справа. Це вперше Настя Каменських розставила жорсткі межі у спілкуванні з журналістами на рахунок материнства.

І тим не менше дана тема також зачіпалася і в іншому контексті. Нещодавно Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, на якому показала, як розважається разом з чоловіком на гендер-паті. Справа в тому, що пара рушила на весілля, але молодята вирішили поєднати приємне з не менш приємним і дізналися стать майбутнього малюка прямо на торжестві. До речі, на світ має з’явитися дівчинка.

Чи вагітна Настя Каменських насправді

На жаль, у найближчі декілька місяців шанувальники артистки можуть не розраховувати на таку ж вечірку для неї, адже Настя Каменських не ховає фігуру і публіка прекрасно розуміє, що на даний момент Каменських не очікує дитину, хоча їм хотілося б вірити, що незабаром вона все ж таки зможе подарувати малюка своєму чоловіку.