Рубрики: Фото та відео
09.09.2023 10:28

Мільярдер Захур забрав у Камалії обох дітей та довів її до сліз в публічному місці: “Дуже було боляче”

Найбагатша співачка України Камалія показала, як прощається зі своїми дочками на вокзалі. Дівчата поїхали разом з батьком за кордон, залишивши матір.
Поділитися

Більше року Камалія не живе зі своїми дітьми. Арабелла та Мірабелла залишилися у Великобританії разом зі своїм батьком. Родина евакуювалася туди ще до початку повномасштабної війни. Мільярдер не приховував попередження, яке він отримав завдяки своїм зв’язкам. Камалія не захотіла з ним виїжджати тоді, а пізніше пожила з родиною лише декілька місяців і знову вирішила повернутися на батьківщину.

Камалія показала, як прощалася з дочками Арабеллою та Мірабеллою

Камалія показала, як прощалася з дочками Арабеллою та Мірабеллою

Ні для кого не секрет, що своїх дочок вона обожнює. Зірка намагалася завагітніти впродовж 10 років і їй вдалося це з великими труднощами. Завдяки процедури екологічного запліднення та операції Сполучених Штатах Америки 2013-го вона народила прекрасних дівчат.

Але хто ж знав, що у віці 8 років їм доведеться покинути рідний дім та розстатися з матір’ю? Тим паче, що співачка не так давно розповіла і про розлучення з чоловіком. На даний момент невідомо, чи вирішило подружжя продовжувати судовий процес та зруйнувати свій шлюб, адже оновлень артистка не надала. За офіційною версією, подружжя розходиться.

Але влітку співачка все ж таки отримала великий подарунок, адже змогла провести багато часу зі своїми дочками. Родина поїхала до Іспанії, де відпочивала, а пізніше побувала в Києві. Двійнята відсвяткували свій 10-й день народження у родинному колі, у рідному їм палаці. Але все рано чи пізно закінчується, а красуням доводиться повертатися у Лондон, де на них чекає школа.

Нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показала, як проводжає своїх красунь. Поки дівчата з батьком влаштовуються в купе поїзда, артистка ледве стримує сльози, які стоять у неї в очах.

Провести онучок прийшли бабуся та дідусь. Але дівчата почувалися доволі комфортно, не засмучувалися сильно і навіть балувалися. Коли наступного разу зіркова мама зможе побачити своїх дітей вона не вказала.