|
09.09.2023 20:34

Як виглядає колишня дружина Юрія Горбунова: виявилася невірною дружиною, але шоумен закрив на це очі

Зараз неможливо уявити Юрія Горбунова з іншою жінкою. Катя Осадча настільки легко та швидко увійшла в його життя, що аудиторія повірила у це кохання ще раніше, ніж вийшла новина про їхнє весілля.

Втім, ще 10 років тому Юрій Горбунов давав ексклюзивні інтерв’ю, в яких розповідав про своє життя з дружиною Людмилою. У пари не було спільних дітей, хоча фанати щиро їх бажали. Ба більше, жінка була старшою за свого обранця, а їхню історію кохання не можна назвати чистою та невинною.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою

Зі своєю майбутньою дружиною Юрій познайомився в Івано-Франківському театрі, в якому актор пропрацював 5 років після закінчення інституту. Дружина Юрія Горбунова – Людмила працювала танцівницею у балетній трупі. На момент їхнього знайомства Людмила вже була одружена і виховувала доньку.

Заради Юрія вона розлучилася з чоловіком, забрала доньку і поїхала до Києва за своїм новим коханням. Після довгих зустрічей Юрій запропонував Людмилі руку і серце, а її дочку Ксенію офіційно удочерив. Дружина Юрій Горбунова після весілля пішла з театру та стала домогосподаркою.

Вони прожили у коханні та злагоді 15 років, але у 2013 році почали з’являтися чутки, що Юрій Горбунов та його дружина подали на розлучення, а причиною розладу в сім’ї став роман із ведучою Катею Осадчою.

Юрій Горбунов показав, як виглядає його колишня дружина

З тих пір про жінку не було чутно нічого. Лише нещодавно Юрій дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів, що підтримує зв’язок з Людмилою, яка на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки. Телеведучий не бачить жодної причини розривати взаємини з цією, яка за 15 років стала йому рідною людиною.

Примітно, що дочка жінка також знаходиться в Америці. Дівчина народила дітей, а тому Юрій та Людмила вже давно стали бабусею та дідусем. Про стосунки з названою дочкою, онуками, зятем та про інші особисті речі телеведучий не говорить публічно ніколи.