|
09.09.2023 20:53

Втекла у Штати, щоб вийти заміж вдруге? Аліна Гросу засвітила обручку на безіменному пальці (ФОТО)

Як відомо, знаменита українська співачка Аліна Гросу емігрувала у Сполучені Штати Америки наприкінці минулого року. При цьому зірка підкреслила, що еміграція носить тимчасовий характер, адже співачка планує повернутися. Мовляв, у Каліфорнії вона проходить курси з підвищення кваліфікаційних навичок.

Мова йде про акторську школу. За цей час Аліна жодного разу не приїжджала до України, але встигла навідатися до Індії, де проходила реабілітацію після операції. У фанатів накопичилося дуже багато запитань, але на жоден з них Аліна не поспішає відповідати.

Аліна Гросу засвітила обручку на безіменному пальці

Аліна Гросу засвітила обручку на безіменному пальці

Зокрема, Аліна дуже часто отримувала питання стосовно Романа Полянського, з якою у неї був роман. Ця цікавість базується на його походженні, адже чоловік є громадянином російської федерації. Аліна так і не відповіла, чи розсталася з ним, хоча натякнула на такий фінал їхніх стосунків. Також Гросу заявила, що допустила велику помилку, зробивши ці стосунки публічними.

Та чи існує імовірність того, що пара просто виїхала з України та почала жити в Сполучених Штатах Америки, подалі від війни та людської уваги? Такий шанс є, але він доволі мізерний.

Втім, нещодавно Аліна засвітила на знімках обручку на своєму безіменному пальці. Не виключено, що даний аксесуар був просто доповненням до її гардеробу і не ніс жодних цінності та сенсу.

Нагадуємо, що не так давно Аліна Гросу кардинально змінила стиль та змінила зачіску. З яскравого блонду вона перейшла у природній рудий колір. Примітно, що такий стиль неймовірно пасує артистці, що для більшості фанатів було несподіванкою.

Аліна Гросу продовжує займатися творчістю попри свою віддаленість від українського слухача. Тим не менш, їй вдається не тільки випускати нові композиції, але і навіть знімати кліпи. У перші місяці війни Аліна також активно говорила про своє бажання продовжувати творити, але розуміла недоречність цього.