|
19.09.2023 09:54

Наталія Могилевська показала заміський дім, у якому мешкає вже кілька років: просторі вікна та багато зелені

Безумовно, за роки успішної кар’єри на українській сцені Наталія Могилевська встигла заробити на велику кількість нерухомості і продовжує нею володіти. У артистки є розкішна квартира в Києві, але після 2021-го вона віддає перевагу іншому місту.

Мова йде про прекрасне Дніпро. Саме там осіла співачка, попри близькість даного регіону до військових дій. Ба більше, нещодавно зірка показала, у яких умовах живе.

Наталія Могилевська показала заміський дім

Наталія Могилевська показала заміський дім

Зазвичай артистка не показує, як її життя виглядає поза камерами та у перервах між концертами. Але останнім часом Наталія все більше розкривається своїй аудиторії. Ця зміна відбулася майже одразу після початку її роману з таємничим кавалером.

У всіх своїх інтерв’ю Могилевська із захопленням розповідає про нового коханого. Відомо про нього не так багато: він — не молодий, заможний, давно знайомий зі співачкою та багато років прожив за кордоном.

Є висока імовірність, що будинок у Дніпрі вона орендує саме зі своїм обранцем, що багато чого пояснює. Інтер’єр Наталія Могилевська не показала, але можна насолодитися екстер’єром. Так, навколо маєтку багато зелені, доглянуті рослини та газон. Велику увагу під час будівництва було виділено вікнам, адже вони доволі просторі.

Тобто, всередині дуже багато світла, що налаштовує на позитивний настрій. Відповідний кадр з’явився на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Наталія Могилевська почала активно гастролювати Україною, а також відвідувала передову неодноразово. Зірка зізнавалася, що часом їй доводилося їхати до військових лише у компанії свого чоловіка, адже команда відмовлялася ризикувати життям.

Зараз зірка говорить про те, що настільки довіряє своєму новому партнеру, що готова не тільки створити з ним сім’ю, але народити від цього чоловіка дитину. Над даним питанням Наталія зараз активно працює і готова не тільки до пологів, але й до усиновлення чи будь-якого іншого способу обзавестися малюком.