|
20.09.2023 10:45

Син депутата та айтішник із зовнішністю моделі: Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Катя Осадча звикла ставити провокаційні питання зіркам. Не тільки українським, але і зарубіжним. І неодноразово вона говорила про те, що готова так само вислухати журналістів та відповісти на подібні закиди.

Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Ексклюзивні інтерв’ю вона давала не так часто і все ж таки спілкувалася зі своїми колегами. Під час таких діалогів інтерв’юєри обов’язково зачіпали тему пов’язану з сином.

Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Тоді було відомо, що хлопчик Ілля народився від шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком. Пара разом жити не змогла і невдовзі розлучилася. Дитина залишилася жити з Катериною і тоді, коли Осадча активно будувала кар’єру у питаннях виховання та догляду за малюком її підтримувала матір.

Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

На усіх фотографіях, які Осадча могла опублікувати з сином, він стояв або спиною, або відвертав голову. Тому впізнати в натовпі спадкоємця журналістки було неможливо.

Лише після весілля з Юрієм Горбуновим та народження Івана Катя все ж таки показала спадкоємця. Сталося це коли юнаку було 18 років. Катерина прийшла на його випускний до ліцею та розповіла про свого сина набагато більше.

Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

З’ясувалося, що Ілля планував вступити в університет Сполучених Штатів Америки та пов’язати своє життя з IT-технологіями. Усе це йому вдалося.

Зараз він проживає за кордоном, але планує повернутися до України і працювати над її процвітанням та незалежністю. Якщо 2 роки тому в нього були довгі пшеничні пасма, то зараз він коротко підстрижений. І тим не менш все одно є копією своєї матері. Здається, що від батька йому не дісталося нічого. Ілля вражає чарівною зовнішністю, аристократизмом, інтелігентністю. Але можливо від батька йому дісталися ентузіазм та завзяття?

Катя Осадча показала, як виглядає її старший син Ілля

Чи працює він у Штатах, чи є в нього дівчина та інші питання залишаються відкритими. Катя не відповідає на них, а Ілля не поспішає жити публічним життя.