Рубрики: Фото та відео
23.09.2023 10:49

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену: нею виявилася не Репяхова

Знаменитий український музикант Віктор Павлік та його дружина Катерина Репяхова поділилися новими кадрами з Одеси. Як подружжя опинилося на чорноморському узбережжі?
Поділитися

Як відомо, найбільші гроші українськими зіркам приносять не шоу та програми, а гастролі та корпоративи. Останні дають можливість за добу заробити кругленьку суму, яка додається до капіталу знаменитості. Віктор Павлік — доволі популярна особистість, яка користується великим попитом на святах.

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену

І нещодавно молода дружина виконавця Катерина Репяхова, яка також є знаменитою блогеркою, зайвий раз довела, що її чоловік все ще знаходиться на піці. Дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, які були зроблені на чорноморському узбережжі. Зіркове подружжя приїхало у сонячну Одесу.

Саме там Віктор Франкович виступив для новоспеченої сім’ї. У цей раз Катерина поїхала разом зі своїм чоловіком вочевидь через любов до міста, адже після пологів вона припинила виконувати ці обов’язки концертної директорки.

Віктор Павлік відгуляв гучне весілля та показав неймовірної краси наречену. Скріншоти особистої сторінки Каті Репяхової 

На кадрах можна помітити неймовірний пейзаж, а також молодих закоханих, які увесь вечір дивилися тільки одне на одного.

Нагадуємо, що у пари власного весілля не було. Віктор Франкович взяв у дружини Катерину у той період, коли оплакував смерть молодшого сина Павла, який помер від остеосаркоми. Саме заради спадкоємця Павлік не йшов з родини і жив на дві сім’ї.

Після прощання з Павлом Віктор Павлік одразу розписався з концертною директоркою. Катерина неодноразово говорила, що вони все ж таки планують торжество, але спочатку це було неможливим через її вагітність, потім через коронавірус, а пізніше через війну. Зараз блогерка намагається навіть не обговорювати зі своєю публікою плани на святкування. Втім, зіркова пара також полюбляє яскраво відмічати річниці і не залишає себе без задоволення романтично провести вечір.