|
30.09.2023 16:30

Володимир Остапчук показав, яка у нього ощадлива дружина: Полтавська не залишила шикарний букет покоївкам

Шоумен Володимир Остапчук неабияк пишається молодою дружиною. Катерина з’являється в його сторіс мало не щодня. Пара активно ділиться подробицями особистого життя з підписниками та не приховує свої теплі стосунки.

Цього разу Остапчук викав фото обраниці з шикарним букетом квітів, який так сподобався дівчині, що вона не змогла залишити його вдома. Букет й правда гарний. Чимала кількість рожевих троянд підкреслюють вроду молодої дружини Володимира на світлині.

“Спочатку з дому в готель квіти забрала, а тепер з готелю додому везе” – підписав фото Володимир.

Остапчук показав, як цінує подарунки його обраниця Полтавська

Також, шоумен поділився побутом подружжя. В черговій сторіс Володимир несе додому покупки. Полтавська вирішила отримати подвійну користь з занять спортом чоловіка. Пробіжка не тільки зберігає фігуру 39-річного ведучого, а й допомагає з хатніми справами.

“Катя: “Ти бігати? Давай, щоб з цього була хоч якась користь, то забіжи в магазин за пральним порошком”, – підписав світлину Остапчук, – “family life be like”.

Остапчук показав, як цінує подарунки його обраниця Полтавська

Трохи згодом Володимир Остапчук поділився секретом щасливого життя. Телеведучий запевняє, допомога дружині по господарству є обов’язковим елементом здорових відносин у родині. Сам він, щоб полегшити життя обраниці, замовив клінінг.

“Спокійна жінка – щаслива родина”, – запевняє шоумен.

Остапчук показав, як цінує подарунки його обраниця Полтавська

Нагадаємо, нещодавно пара відвідала Львів. Проте, мета подорожі у них була різна. Володимир працював, а Полтавська насолоджувалась відпочинком.