|
08.10.2023 22:23

Спекотна Каліфорнія, Louis Vuitton і обручка з діамантом: Аліна Гросу не приховує змін в особистому житті

До Сполучених Штатів Америки Аліна Гросу емігрувала минулого року. Зірка запевняла, що цей переїзд тимчасовий, і вона обов’язково повернеться до України, але поки що не поспішає цього робити. За офіційною версією, артистка проходить акторські курси, які, до речі, не можна пропускати.

Аліна Гросу заінтригувала мережу обручкою на безіменному пальці

Аліна Гросу заінтригувала мережу обручкою на безіменному пальці

З тих пір вдома вона не була, але не обриває зв’язок зі своїми фанатами. Зірка регулярно публікує свіжий контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, створює нові композиції і спілкується з шанувальниками.

Не забуває Аліна і про своїх найвірніших фанатів. Нещодавно вона зробила репост фотографії, яку оприлюднили у фан-базі артистки. Судячи з усього, кадр архівний, адже на ньому Аліна зі світлим волоссям. Нагадуємо, що місяць тому артистка перефарбувалася в рудий.

На носику Гросу красуються окуляри Lui Vuitton, а на безіменному пальці обручка з крупним діамантом. Є ймовірність того, що знімок був взагалі зроблений під час її шлюбу з російським бізнесменом Олександром Комковим. Хоча пара була у цьому союзі лише півроку, фотографій встигла зробити предостатньо.

Аліна Гросу заінтригувала мережу обручкою на безіменному пальці

Тим паче, що останні декілька років Аліна намагається не виставляти своє багатство на показ, як це робила раніше.

Нагадуємо, що після 24 лютого Аліна тривалий час замовчувала правду про своє особисте життя, адже зірка знаходилася в романі з актором Романом Полянським. Втім, вже через півроку стало відомо, що він повернувся до Москви і свою кохану підтримувати не має наміру.

Тим часом Аліна Гросу була вимушена лягти на операцію, після чого проходила тривалу реабілітацію. Артистку навіть відправляли до Індії, щоб вона прийшла до тями.

Згодом Аліна зізнається, – шкодує про те, що зробила свій роман публічним і більше цієї помилки не повторить. Тож шанувальникам треба готуватися до того, що наступного разу Гросу дійсно не розповість про те, з ким зустрічається і збирається будувати сім’ю.