|
12.10.2023 22:30

“Заведем янголятко”: Потап не став приховувати свої плани на Настю Каменських та вразив заявою

Останнім часом відомому українському продюсеру та виконавцю Потапу значно не щастило в усьому, що стосується його кар’єри. Зірка пережив не один скандал, і досі не може врегулювати непорозуміння з власними слухачами. Українська публіка не готова відмовитися від критики, до якої вдається кожного дня, і велика її порція дістається саме Олексію.

А звісно, все почалося зовсім не безвинно, адже Олексій привернув до себе увагу не тільки втечею за кордон, але й піснею про волонтерів, яка здалася публіці доволі образливою та принизливою.

Потап публічно натякнув на вагітність Насті Каменських

Потап публічно натякнув на вагітність Насті Каменських

Навколо особистого життя зірки також розігралася справжня драма. Колишня підопічна Олексія звинуватила його у численних зрадах дружині Насті Каменських. Пара довгий період зберігала мовчання і лише згодом наважилася публічно спростувати дану заяву. Деякі поговорювали, що це взагалі був запланований піар, на який вдався сам Олексій.

Потап публічно натякнув на вагітність Насті Каменських

А кожне наступне відео Потапа чомусь викликає лише більше невдоволення публіки. Продюсеру навіть довелося вибачитися перед підписниками, чого раніше він ніколи не робив.

Не надто сподобалося шанувальникам і його останнє відео, в якому він натякнув на ймовірне поповнення в його сім’ї з Настею Каменських. Відповідний ролик можна знайти на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Втім, є висока вірогідність того, що Потап буквально спекулює на темі, яка цікавить його фанатів найбільше, адже Настя Каменських за стільки років шлюбу так і не подарувала своєму коханому чоловіку малюка.

Нагадуємо, що востаннє на питання про імовірне поповнення Настя відповіла доволі жорстко, заявивши, що вона не вагітна. Також раніше зірка говорила про те, що не буде тримати у секреті своє цікаве положення і обов’язково повідомить шанувальникам про те, що збирається народжувати дитину.