|
16.10.2023 20:32

Рідна мама не впізнає: донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл пофарбувалася в темний і виглядає тепер ще старше

Ольга Фреймут вже неодноразово стикалася з нерозумінням поведінки її дочки. Імовірно така ситуація склалася через те, що аудиторія очікувала на відповідність тих істин, які телеведуча транслює у своєму блозі та на телебаченні з вчинками її спадкоємиці, яку зірка виховувала.

Побачивши серйозний дисонанс у поглядах Ольги та стилі життя її старшої спадкоємиці, публіка почала реагувати дуже неоднозначно.

Злата Мітчелл пофарбувалася в темний

Злата Мітчелл пофарбувалася в темний

Серйозна трансформація зі Златою відбулася після її переїзду до Сполучених Штатів Америки. Дівчина успішно сепарувалася від своїх батьків та розпочала свій шлях, який зовсім не відповідав очікуванням фанатів ведучої. Після того, як підписники Фреймут побачили, що Злата дозволяє собі глибокі декольте, яскраві макіяжі та всіляко проявляє харизму на родину чекав шквал хейту. Ведучій дісталося навіть від своєї колеги з 1+1, яка написала їй доволі неприємні речі у особисті повідомлення.

Також публіка частіше почала помічати, наскільки Злата припиняє бути схожою на свою матір. Дівчина наче поставила собі за мету стати повною протилежністю зірки. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram результати свого чергового перевтілення. Злата трохи поекспериментувала з іміджем та стала набагато темнішою.

Також цікаво, що за своїм стилем Злата стала схожою на відому американську бізнесвумен Кайлі Дженер, яка останні декілька років серйозно впливає на тренди та задає моду. Підписники можуть побачити ту саму тонку фігуру, пишний бюст, широкі стегна, любов до облягаючих суконь, ідеально рівне та блискуче волосся.

Окрім того нещодавно дівчина показувала кадри, на яких її губи виглядали збільшеними або за допомогою косметології, або фотошопом. Тоді ж Злата знову наштовхнулася на критику. Фреймут була вимушена втрутитися та захистити свою дочку від людей, які дозволяли собі дуже нелестиві вислови на адресу дівчини.