|
18.10.2023 20:41

Зелена веранда і кам’яна кладка у стилі лофт: Настя Каменських показала будинок, який для неї звів Потап

Історія стосунків Насті Каменських та Потапа дійсно захоплює. Уся справа в тому, що цей дует підозрювали у романі задовго до того, як він фактично розпочався. І коли між Настею та Олексієм дійсно спалахнуло кохання, фанати просто не вірили, що між ними щось може бути.

Настя Каменських показала будинок, в якому живе разом з Потапом

Піар–менеджери компанії Потапа добре попрацювали над цим питанням, розповівши пресі про те, як Каменських ненавидить свого продюсера, мріє позбавитися від його творчості, і не може або не хоче знайти підхід до чоловіка, аби у їхніх стосунках панувала злагода. І в той самий час колишня дружина артиста говорила про те, що в житті не повірить у те, що він здатний на зраду.

Настя Каменських показала будинок, який для неї звів Потап

Настя Каменських показала будинок, який для неї звів Потап

Примітно, що вже на той момент насправді подружжя не жило разом. І як раптом папараці помітили Настю Каменських та Потапа на відпочинку далеко за океаном. Артисти обіймалися і навіть цілувалися. Але впевненість у тому, що між ними не може бути жодної романтики була настільки великою, що шанувальники не повірили власним очам і просто не підтримали дану версію.

2019 року Потап та Настя Каменських оприлюднили на особистих сторінках соціальній мережі Instagram фотографії з їхнього весілля, яке було проведено в київському лісі. Усе було зроблено грамотно, адже мало послужити піаром на рік вперед.

Спочатку шанувальники смакували новини про торжество, потім побачили відео, на якому Олексій робить пропозицію руки і серця своїй колишній підопічний. Як з’ясувалося пізніше, маєток, в якому вони проживали, і який не поспішали показувати глядачам він також побудував саме для своєї нової сім’ї.

Але зараз Каменських та її обранець активно транслюють своє сімейне життя у своїх блогах, а тому побачити їхнє житло взагалі не складає жодних проблем.

Пара оселилася у розкішному районі, в якому проживають здебільшого дуже багаті люди та зірки. Вартість нерухомості там складає сотні тисяч доларів.

Каменських може похизуватися двома поверхами, великим басейном, терасою, верандою, каміном, центральним пилососом, прекрасним видом за вікном, а також якісним ремонтом, який виконаний у класичному стилі.