|
29.10.2023 19:36

38-річна Тіна Кароль більше не приховує стосунків з відомим хореографом: все-таки роман не з гітаристом?

Як відомо, після смерті свого чоловіка Євгена Тіна Кароль буквально не хотіла зв’язувати себе з іншим. Зірка відповідала, що найбільшою трагедію її в житті стало те, що вона не змогла бути з тим, кого обрала.

Офіційно вона була самотньою впродовж 10 років. Втім, неодноразово артистка зізнавалася, що це зовсім не означає, що поруч з нею нікого не було. Ще 5 років тому поговорювали про її роман з Ігорем Коломойським, який до того ж одружений. Потім пронеслася піар–історія зі стосунками з Даном Баланом.

Тіна Кароль вразила мережу романтичними кадрами з Дмитром Жуком

Тіна Кароль вразила мережу романтичними кадрами з Дмитром Жуком

Втім, останнім часом плітки тематично змістилися у сторону членів колективу Тіни Кароль. Так, спочатку мова зайшла за гітариста Олександра, з яким у зірки нібито була інтрижка. У той самий час преса повідомляла, що Кароль була помічена під час прогулянки за танцюристом, який ставить номери команді артистки, Дмитром Жуком.

Нібито артистка та хореограф трималися за руки. Підлила олії у вогонь історія з танцем у ресторані, коли син Тіни Веніамін не міг приховати свого роздратування через витівку матері. І от днями зірка знову зачарувала мережу неочікуваними кадрами, на яких показала, що навряд її пов’язують якісь романтичні взаємини з гітаристом, так як Дмитро Жук дозволив собі набагато більше, ніж може бути дозволено звичайному знайомому.

Тіна Кароль вразила мережу романтичними кадрами з Дмитром Жуком

Вони спочатку з посмішками на обличчі танцювали перед камерою, а потім Жук розвернув Тіну і притиснув її до себе. В кінці ролика він помацав її за стегна.

Данмй ролик одразу розлетівся мережею. Це і не дивно, зважаючи на те, що Жуку і Кароль давно приписують роман. Користувачі мережі неоднозначно відреагували на спільний ролик Тіни і Діми. Хтось переконаний, що вони дуже хороші друзі, а хтось вважає, що у них дійсно кохання.

Нагадуємо, що Тіна Кароль 2 роки тому розповіла про те, що її серце знову відкрите для кохання, однак не зазначила, чи є в неї обранець.